Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Rubinetti Informatika Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye: 1118 Budapest, Törökugrató u. 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-665494
Cégbíróság: Fővárosi Cégbíróság
E-mail: info@rubinetti.hu
Telefon: +36-1/786-2469
Adószám: 12318768-2-43

Térkép

A Rubinetti-Informatika Kft 1997-ben alakult, önálló cégként folytatva a Rubinetti Kft-ben már korábban is végzett hardver és szoftver kereskedelmet. A cég által forgalmazott hardver termékek elsősorban IBM PC-k, IBM PC szerverek, notebook-ok és az ezekhez tartozó kiegészítők. Ezeken kívül vállalkozunk rendszergazdai teendők ellátására.   

CISCO Select Certified Partner minősítést szereztünk, (http://tools.cisco.com/WWChannels/LOCATR/partnerDetail.do?country=HU&begeoid=514450&siteid=2714617), IBM Partnerek (http://www-304.ibm.com/businesscenter/smb/hu/hu/expressseller/!!/gcl_xmlid=96205#id15v16), Microsoft regisztrált Partnerek (http://pinpoint.microsoft.com/hu-HU/PartnerDetails.aspx?PartnerId=4297813083&LocId=-1&CurrentTab=3) és Lenovo Business Partnerek vagyunk, rendelkezünk a Cisco, az IBM, a Microsoft, és a Lenovo által előírt technikai és kereskedelmi ismeretekkel, kollégáinkat folyamatosan képezzük, napi kapcsolatot tartunk a gyártó hazai képviseletével. Rendszeresen részt veszünk a technikai és kereskedelmi szemináriumokon, melyre partnereinket is eljuttatjuk.

Az egyre bonyolultabb, összetettebb rendszerek olyan informatikai kihívást támasztanak a felhasználók elé, amely szükségessé teszi külső, erre szakosodott cég bevonását. Hisszük, hogy a vállalkozások nem kizárólag különböző termékeket és szolgáltatásokat, hanem megoldásokat keresnek problémáikra, szeretnék rendszereiket jobbá, hatékonyabbá tenni. Alkalmazkodva az igényekhez minőségi és költség hatékony megoldásokat nyújtunk, segítünk megtalálni a legkedvezőbb termékeket, melyet szakembereink működő rendszerré illesztenek össze.

Szeretnénk szoros partneri kapcsolatot kiépíteni ügyfeleinkkel, megismerni igényeiket és alkalmazkodni hozzájuk, személyre szabott megoldásokat nyújtani.

A cég telephelye, Dél-Budán a XI. kerületben, a Törökugrató u. 4-ben található, közel a Budaörsön, Törökbálinton lévő disztribúciós központokhoz, illetve a szintén Dél-Budán található Infoparkhoz. A telephelyről gyorsan megközelíthető, a Belváros és az M1-M7 autópálya.

A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek, részletes adataik megtalálhatóak a cégkivonatban.

Tevékenységünk során munkatársaink  rendszeresen együttműködnek alvállalkozók és partner cégek szakembereivel.

Könyvvizsgálónk az Aquincum Könyvszakértői Kft.

Gyártói partnerségek

 


 

 

ÁFA info

Áraink bruttó árak és tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

A megrendelt termékek a külső raktárunkból várhatóan 1-2 munkanap alatt érkeznek be a telephelyünkre.