ESET Endpoint Security Business Edition

Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó cikkszám: EESBE
Rubinetti cikkszám: EESBE
Elérhetőség: Elérhető
Várható szállítás: 2019. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épült ESET Endpoint Security legújabb verziója megújult felületen biztosítja a megismert gyors és hatékony vírusvédelmét és robusztus tűzfalát vállalati ügyfeleink számára. Az új verzió funkcióit tekintve is számos újítást és fejlesztést tartalmaz, többek között az otthoni változatból megismert, a rejtőzködő kártevőket még hatékonyabban észlelő és eltávolító Speciális memóriaellenőrző modult, a biztonsági réseket célzó kártevőket kiszűrő Exploit blokkolót, a hálózati támadásokat meghiúsító Sebezhetőség elleni védelmet, az Adathalászat elleni védelmet vagy a továbbfejlesztett Tűzfalat, Behatolásmegelőző rendszert és Eszközfelügyeletet. Ezek segítségével hálózatának biztonságát még magasabb szintre emelheti.Az ESET Endpoint Security Business Edition négy számítógépnél nagyobb hálózatok esetében alkalmazható. Ez a licenckonstrukció nem csak a munkaállomások védelméről gondoskodik, hanem magában foglalja a szintén megújult, az ESET termékek központi adminisztrációjára szolgáló ESET Remote Administrator szoftvert is. 

Az ESET Endpoint Security vírus- és kémprogramvédelme az NOD32 Antivirus motoron alapszik. Az AV-Comparatives víruslaboratórium által több alkalommal az Év Antivírusának választott ESET NOD32 Antivirus tartja a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100 rekordját.Integrált megközelítésAz ESET Endpoint Security egy integrált biztonsági programcsomag, mely a különböző biztonsági programok egyazon kezelőfelület segítségével történő elérésének lehetőségét nyújtja.

 Az ESET Endpoint Security különböző moduljai együttműködnek, és adatokat adnak át egymásnak, így biztosítva igen alacsony erőforrásigény mellett a maximális védelmet.Vírus- és kémprogramvédelemAz ESET Endpoint Security vírus- és kémprogramvédelme a díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, amely az ESET összes programjában bizonyította már megbízhatóságát. A program védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Endpoint Security a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen kártevők ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el. A szoftver újratervezett beállításokkal és kezelőfelülettel biztosítja a könnyű használatot és új és továbbfejlesztett funkciói segítségével számítógépének ellenőrzése és az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált. 

Személyi tűzfalA személyi tűzfal figyeli a védett számítógép és a hálózat más számítógépei közötti teljes adatforgalmat, ezáltal megvédi számítógépét a külső támadásoktól. 

LevélszemétszűrőAz ESET Endpoint Security levélszemétszűrő modulja kiszűri a kéretlen e-maileket, így fokozza az elektronikus kommunikáció biztonságát és kényelmét. 

Az ESET Endpoint Security 6-ban megjelent újdonságok:

Új grafikus felületA nagyfelbontású, érintésre optimalizált kezelőfelület könnyű hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt eszközökhöz és funkciókhoz.

 

Speciális memóriaellenőrzésAz ESET Endpoint Security 6 Speciális Memóriaellenőrző moduljával a hagyományos detektálást kifinomult összezavarással vagy többszörös titkosítással elkerülő kártevőket szűri hatékonyan, így az operációs rendszer műveleti memóriájában megbújó kártevők sem jelentenek többé problémát.Exploit blokkolóAz egyre korszerűbb és hatékonyabb vírusirtók mellett a kártevők készítői egyre inkább a számítógépek sebezhetőségeit támadják, hogy megkerüljék a vírusvédőt. Ezt a tendenciát kezeli az Exploit blokkoló, amely a számítógépeken futó, általánosan elterjedt programok (Java, Böngészők, Flash Player, Acrobat Reader stb.) sebezhetőségeit célzó kártevőket akadályozza meg káros hatásuk kifejtésében. Az Exploit blokkoló kiemelt figyelmet fordít a leggyakrabban előforduló, a Java sebezhetőségeit támadó kártevőkre. 

Sebezhetőség elleni védelemA számítógépen található programok sebezhetősége mellett az ESET Endpoint Security legfrissebb verziója a hálózati sebezhetőségekre is különös figyelmet fordít, így meg tudja akadályozni a hálózat hibáit kihasználó támadásokat és elejét tudja venni a férgek terjedését.Adathalászat elleni védelemAz online fizetés elterjedésével egyre több olyan rosszindulatú oldal jelent meg, amelyek érzékeny személyes adataink és bankkártya számunk megszerzését célozza meg. Ezek hatékony kiszűrésére fejlesztette ki az ESET az adathalászat elleni modulját, hogy biztonságosan intézhessük online pénzügyeinket.

 

Megosztott gyorsítótárJobb teljesítmény virtualizált környezetben. A megosztott helyi gyorsítótár használata lerövidíti az ESET végpontvédelmek ellenőrzési idejét VMware-en vagy Hyper-V megoldásokon. Bővebb információért, kérjük, kattintson ide.Antivirus eltávolítóAz ESET AV Remover program a más gyártótól származó védelmi programok továbbfejlesztett észlelésével és eltávolításával biztosítja az ESET végpontvédelmek zökkenőmentes telepítését és optimalizált működését.

 

Speciális eltávolítóAz ESET egy külön futtatható eltávolító programot épített be a legújabb ESET Endpoint Security kezelőfelületére, amely a néhány legelterjedtebb, komoly problémákat okozó kritikus kártevők eltávolítására specializálódott program.Az ESET Endpoint Security 6-ban továbbfejlesztett funkciók:Személyi tűzfalA 6-os verziótól kezdve már közvetlenül a személyi tűzfal naplójából, néhány kattintással készíthető új szabály, így a szabályok kezelése még egyszerűbben és gyorsabban megoldható. Az esetlegesen letiltott programok kommunikációjának szabályozásában az új Hibaelhárító varázsló is segítséget nyújt.WebfelügyeletAz új verzióban lehetőség nyílik a már megismert engedélyezés vagy tiltás mellett szituáció-alapú, „enyhe” tiltó, figyelmeztető szabályok létrehozására akár URL csoportokra is, emellett a tiltó és figyelmeztető üzenetek megjelenítése testre is szabható.EszközfelügyeletMegoldható egyszerre több eszközre vonatkozó szabály létrehozása, továbbá a program automatikusan felismeri az eszköz sorozatszámát, gyártóját és típusát.FrissítésekAz ESET Endpoint Security 6-os verziójának adatbázisa és programmoduljai már egy kattintással frissíthetők a tálcáról is, tovább az esetlegesen megszakadt telepítések a kapcsolat helyreállta után folytatódnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Gyártói partnerségek

 


 

 

ÁFA info

Áraink bruttó árak és tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

A megrendelt termékek a külső raktárunkból várhatóan 1-2 munkanap alatt érkeznek be a telephelyünkre.